Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Actueel
01.10.2024

Twee TVM Awards voor St vd Brink

Zaterdag 28 september vonden de TVM Awards plaats op het Bouw & Infra park in Harderwijk. Een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid. Tijdens dit evenement werden diverse awards uitgereikt aan bedrijven uit de sector. St vd Brink was ook aanwezig tijdens deze dag en is tweemaal in de prijzen gevallen voor NK Veiligste Chauffeur Junior en TVM Award Ridder. Lees meer over de TVM Awards!

TVM Awards

TVM Awards van TVM verzekeringen vindt jaarlijks plaats en wordt georganiseerd door een selecte groep betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Bumper, JobTrans en ANWB. De TVM Awards bestaan naast het NK Veiligste Chauffeur uit de TVM Award Ridder, NK Veiligste Chauffeur Junior, MVO, Innovatie, Veilig transport en Duurzaamheid.

Prijzen TVM Awards

TV-persoonlijkheid Hélène Hendriks is vanaf het begin verbonden als ambassadrice aan de TVM Awards. Zij was tijdens de finale aanwezig en heeft het evenement gepresenteerd. In het bijzijn van de familieleden van de genomineerden zijn de prijzen door Hélène uitgereikt. De winnaars ontvingen een bokaal en een bos bloemen. Daarnaast mogen de winnaars een bezoek aan Volvo Trucks in het Zweedse Göteborg brengen.

1 / 2

Jeffrey Sieben TVM Award Ridder 2024

TVM Award Ridder is een juryprijs en wordt toegekend aan een vrachtwagenchauffeur (m/v) die iets bijzonders gedaan of gepresteerd heeft op het gebied van transportveiligheid. De TVM Award Ridder 2024 werd uitgereikt aan Jeffrey Sieben. Deze chauffeur dankt zijn oeuvreprijs aan zijn enorme toewijding voor het vak én onze organisatie. Hij staat altijd klaar om zijn collega’s te helpen, is lid van de OR en volgt opleidingen om zichzelf verder te ontwikkelen. Jeffrey rijdt al meer dan 10 jaar schadevrij en werkt nieuwe collega’s in. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in elektrische voertuigen binnen St vd Brink. De jury waardeert met name de verantwoordelijkheid die hij neemt voor zichzelf en het belang voor de sector.

NK Veiligste Chauffeur Junior 2024

Het NK Veiligste Chauffeur is een wedstrijd waarin TVM op zoek gaat naar de veiligste junior chauffeur van Nederland. Naast het NK Veiligste Chauffeur van Nederland, vindt er sinds 2023 ook een NK Veiligste Chauffeur Junior plaats in samenwerking met STL. Voor de finale waren er vier chauffeurs genomineerd waaronder twee chauffeurs van St vd Brink: Ocean Biersteker en Jesper van Asselt. De vier junior chauffeurs namen het tegen elkaar op en legden een uitdagend parcours af. Ocean Biersteker is de winnaar van de tweede editie van het NK Veiligste Chauffeur Junior.

“Wij zijn trots op onze chauffeurs en zijn dankbaar dat zij vanuit de sector worden erkend in hun werk. Met het winnen van deze prijzen willen we andere chauffeurs ook motiveren om hun beste beentje voor te zetten voor de sector. Veilig op weg!” Aldus Robert van den Brink, Manager Academy.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...